Verbeter uw gezondheid terwijl u doucht!

De Sunshower is een uniek wellnessproduct dat is ontworpen om te worden gebruikt tijdens het douchen. Het combineert de functies van een gewone douche met de voordelen van infraroodlicht en UV-licht. Het doel van de Sunshower is om de gezondheid en het welzijn van de gebruiker te bevorderen door middel van lichttherapie terwijl u doucht!

Infrarood

De infraroodstralen van de Sunshower kunnen u helpen om uw spierpijn te verlichten en uw bloedcirculatie te verbeteren. Infrarood warmte dringt diep door in de spieren en gewrichten, wat kan helpen bij de vermindering van pijn en stijfheid. Dit kan bijzonder nuttig zijn na het sporten of bij mensen met chronische pijnklachten zoals artritis.

UV licht

UV-licht, aan de andere kant, stimuleert de productie van vitamine D in de huid. Vitamine D is belangrijk voor diverse lichaamsfuncties, waaronder het ondersteunen van het immuunsysteem en het bevorderen van de gezondheid van botten en tanden. Een Sunshower kan een bron van UV-licht bieden, vooral in de wintermaanden of voor mensen die niet voldoende natuurlijk zonlicht krijgen.

Design

Het design van de Sunshower is eenvoudig doch elegant, Hierdoor past het in elke badkamerstijl! Daarnaast heeft u de keuze uit twee modellen: Square en Round. Daarna is er de keuze uit verschillende groottes.

Interesse?

Wilt u graag meer weten over de Sunshower en de mogelijkheden voor in uw badkamer? Maak dan een afspraak voor een bezoek aan onze showroom in Sittard!

Contact opnemen

Sunshower Sittard
Sunshower kopen