Het centrale punt in uw badkamer

Badkamermeubels zijn vaak dé eye-catcher van badkamers. Bijna altijd bestaat het badkamermeubel uit een (dubbele) wasbak met meubel, waardoor ook extra opbergruimte wordt gecreëerd. Ze zijn er dan ook in vele soorten en maten. Niet alleen de afmeting en vorm zijn belangrijk, maar ook het materiaal. Kiest u voor echt hout of natuursteen? Of toch liever een bewerkt houtsoort zoals MDF? En kiest u voor een (grote) wasbak of liever twee? Volop keuze, kom daarom de mogelijkheden bekijken op onze showroom!

Badkamermeubels van steigerhout

Helemaal van nu: meubels gemaakt van steigerhout! Dus waarom geen badmeubel gemaakt van steigerhout? Deze zorgen voor een robuuste look in uw badkamer en zijn mooi te combineren met diverse soorten wastafels en kranen. Bezoek onze showroom en vraag naar de mogelijkheden!

Badkamermeubels van steigerhout
Badkamermeubel maatwerk Sittard

Badkamermeubel op maat

Ook voor een badkamermeubel op maat kunt u terecht bij Badstudio in Sittard. Wij werken samen met gespecialiseerde meubelmakers die voor uw badkamer het perfecte badkamermeubel op maat kunnen maken. Maatwerk betekent niet alleen dat u verzekerd bent van het optimaal benutten van de ruimte, u heeft ook nog eens een uniek badkamermeubel en een hoge level van afwerking. Maak een afspraak om langs te komen in onze showroom om de mogelijkheden van maatwerk te bespreken!